Bellmans tolkkonsult

Skåne län

Information

Bellmans tolkkonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Bellmans tolkkonsult finns. I Hässleholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bellmans tolkkonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bellmans tolkkonsult har haft sedan 2002-11-21. Bellmans tolkkonsult har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bellmans tolkkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-33057.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bellmans tolkkonsult har idag 600911-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bellmans tolkkonsult

Teckenspråkstolkning och dövblindtolkning och översättning, information, undervisning och konsultarbete i döv, dövblind, tolkrelaterade frågor.

I Bellmans tolkkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bellman, Lena Ann-Christin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .