Christofferssons Entreprenadfirma

Skåne län

Information

601106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Christofferssons Entreprenadfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christofferssons Entreprenadfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Christofferssons Entreprenadfirma finns i.

Christofferssons Entreprenadfirma har varit registrerat sedan 1984-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Christofferssons Entreprenadfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Christofferssons Entreprenadfirma är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Christofferssons Entreprenadfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Christofferssons Entreprenadfirma så kan ni göra det på telefon genom 0451-55016 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av maskiner samt handel med virke

Det finns olika personer som har en koppling med Christofferssons Entreprenadfirma och det är Kristoffersson, Bengt Rune som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,