C.C. Fastigheter & Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och C.C. Fastigheter & Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och C.C. Fastigheter & Bygg är ett av dem. Statusen för C.C. Fastigheter & Bygg är att Bolaget är aktivt.

C.C. Fastigheter & Bygg är ett Enskild firma och skapades 2004-04-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som C.C. Fastigheter & Bygg ska trivas.

C.C. Fastigheter & Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighets innehav, fastighets och bygg reparationer av fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C.C. Fastigheter & Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är C.C. Fastigheter & Bygg och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med C.C. Fastigheter & Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-10655.

.

De som är på något sätt har med C.C. Fastigheter & Bygg är Cosma, Cornel som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C.C. Fastigheter & Bygg har 610926-XXXX som sitt organisationsnummer.