Byafrissan i Tormestorp

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Byafrissan i Tormestorp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Byafrissan i Tormestorp är ett av dem. Statusen för Byafrissan i Tormestorp är att Bolaget är aktivt.

Byafrissan i Tormestorp är ett Enskild firma och skapades 1993-06-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Byafrissan i Tormestorp ska trivas.

Byafrissan i Tormestorp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byafrissan i Tormestorp är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Byafrissan i Tormestorp och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Byafrissan i Tormestorp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-18018.

.

De som är på något sätt har med Byafrissan i Tormestorp är Lindström, Åsa Anette som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byafrissan i Tormestorp har 620112-XXXX som sitt organisationsnummer.