Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson

Skåne län

Information

Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson är ett företag som finns i Hässleholm. I Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Nils Stig Olof som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson på telefon 0451-21850.

Sågning och försäljning av virke. Försäljning av ved. Trädgårdstjänster.

Idag är Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson av bolagstypen Enskild firma.

Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-29 och Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson så är det följande:

Verum Såg och Trädgårds Service Stig Nilsson har 630609-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.