Jörgen Enarssons Åkeri

Skåne län

Information

630618-XXXX är organisationsnummer för företaget Jörgen Enarssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgen Enarssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Jörgen Enarssons Åkeri finns i.

Jörgen Enarssons Åkeri har varit registrerat sedan 1990-07-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgen Enarssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Jörgen Enarssons Åkeri är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Jörgen Enarssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jörgen Enarssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0451-81870 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgen Enarssons Åkeri och det är Enarsson, Lars Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,