Mona Eliasson

Skåne län

Information

631030-XXXX är organisationsnummer för företaget Mona Eliasson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mona Eliasson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Mona Eliasson finns i.

Mona Eliasson har varit registrerat sedan 2005-01-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mona Eliasson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Mona Eliasson är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Mona Eliasson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mona Eliasson så kan ni göra det på telefon genom 0451-17030 eller genom brev på följande adress:

Jordbruksfastighet med tillhörande verksamheter samt skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Mona Eliasson och det är Eliasson, Mona Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,