Bjärnums Blommor & Presenter

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Bjärnums Blommor & Presenter är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bjärnums Blommor & Presenter är ett av dem. Statusen för Bjärnums Blommor & Presenter är att Bolaget är aktivt.

Bjärnums Blommor & Presenter är ett Enskild firma och skapades 2001-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bjärnums Blommor & Presenter ska trivas.

Bjärnums Blommor & Presenter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av blommor och presentartiklar samt egen tillverkning av presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärnums Blommor & Presenter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Bjärnums Blommor & Presenter och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Bjärnums Blommor & Presenter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-20098.

.

De som är på något sätt har med Bjärnums Blommor & Presenter är Rakic, Senka som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bjärnums Blommor & Presenter har 641016-XXXX som sitt organisationsnummer.