Massage & Friskvård Maria Silversand

Skåne län

Information

661029-XXXX är organisationsnummer för företaget Massage & Friskvård Maria Silversand. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Massage & Friskvård Maria Silversand är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Massage & Friskvård Maria Silversand finns i.

Massage & Friskvård Maria Silversand har varit registrerat sedan 2001-08-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Massage & Friskvård Maria Silversand så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Massage & Friskvård Maria Silversand är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Massage & Friskvård Maria Silversand är följande:

Vill ni komma i kontakt med Massage & Friskvård Maria Silversand så kan ni göra det på telefon genom 0435-35344 eller genom brev på följande adress:

Bedriva massage och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Massage & Friskvård Maria Silversand och det är Silversand, Anna Kerstin Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,