H-H Lack, Håkan Olofsson

Skåne län

Information

670103-XXXX är organisationsnummer för företaget H-H Lack, Håkan Olofsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H-H Lack, Håkan Olofsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som H-H Lack, Håkan Olofsson finns i.

H-H Lack, Håkan Olofsson har varit registrerat sedan 1992-05-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för H-H Lack, Håkan Olofsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-30.

H-H Lack, Håkan Olofsson är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för H-H Lack, Håkan Olofsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med H-H Lack, Håkan Olofsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Industrilackering

Det finns olika personer som har en koppling med H-H Lack, Håkan Olofsson och det är Olofsson, Lars-Johan Håkan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,