O.B.R Olssons Bygg o Renovering

Skåne län

Information

670227-XXXX är organisationsnummer för verksamheten O.B.R Olssons Bygg o Renovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O.B.R Olssons Bygg o Renovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som O.B.R Olssons Bygg o Renovering finns i.

O.B.R Olssons Bygg o Renovering har varit registrerat sedan 2003-08-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för O.B.R Olssons Bygg o Renovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

O.B.R Olssons Bygg o Renovering är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för O.B.R Olssons Bygg o Renovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med O.B.R Olssons Bygg o Renovering så kan ni göra det på telefon genom 0451-91080 eller genom brev på följande adress:

Bedriva byggnadsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med O.B.R Olssons Bygg o Renovering och det är Olsson, Sven Sjunne Michael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,