Bil & Bensinservice Patrik Sonesson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är ett av dem. Statusen för Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är att Bolaget är aktivt.

Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är ett Enskild firma och skapades 1991-11-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bil & Bensinservice Patrik Sonesson ska trivas.

Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad samt försäljning av bensin, biltillbehör och kioskvaror

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Bil & Bensinservice Patrik Sonesson och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Bil & Bensinservice Patrik Sonesson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-50255.

.

De som är på något sätt har med Bil & Bensinservice Patrik Sonesson är Sonesson, Helge Patrik Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bil & Bensinservice Patrik Sonesson har 671002-XXXX som sitt organisationsnummer.