KN outlet & second hand

Skåne län

Information

690130-XXXX är organisationsnummer för företaget KN outlet & second hand. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KN outlet & second hand är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som KN outlet & second hand finns i.

KN outlet & second hand har varit registrerat sedan 2006-12-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för KN outlet & second hand så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

KN outlet & second hand är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för KN outlet & second hand är följande:

Vill ni komma i kontakt med KN outlet & second hand så kan ni göra det på telefon genom 0451-20316 eller genom brev på följande adress:

Handel, outlet och second hand med kläder, skor och accessoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med KN outlet & second hand och det är Nestorovic, Ksenija som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,