Kompeko's Hundcenter

Skåne län

Information

690926-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kompeko's Hundcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kompeko's Hundcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Kompeko's Hundcenter finns i.

Kompeko's Hundcenter har varit registrerat sedan 2000-09-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kompeko's Hundcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kompeko's Hundcenter är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Kompeko's Hundcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kompeko's Hundcenter så kan ni göra det på telefon genom 044-58568 eller genom brev på följande adress:

Förmedla, avla och utbilda hundar till försäljning eller uthyrning. Hålla kurser för hundar och hundägare. Även tillverkning, montering och försäljning av rastgårdar, hundhus samt övrig hundutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kompeko's Hundcenter och det är Nilsson, Nils-Åke Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,