Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad

Skåne län

Information

Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-12. Men sedan 1998-01-01 så har Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-55039.

Hässleholm arbetar för att företag som Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad. Det finns flera företag i Skåne län.

Mekanisk verkstad, legotillverkning såsom svarvning, fräsning och borrning till verkstadsindustrin. Reparationsjobb på lantbruksmaskiner.

Firmatecknare för Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad och det är följande personer, Johansson, Lars Patrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Patrik Johanssons svarv och reparations verkstad är 700105-XXXX.