P. Sjögrens Anläggning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och P. Sjögrens Anläggning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och P. Sjögrens Anläggning är ett av dem. Statusen för P. Sjögrens Anläggning är att Bolaget är aktivt.

P. Sjögrens Anläggning är ett Enskild firma och skapades 2001-04-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som P. Sjögrens Anläggning ska trivas.

P. Sjögrens Anläggning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av tjänster och material åt bygg och anläggningsföretag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. Sjögrens Anläggning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är P. Sjögrens Anläggning och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med P. Sjögrens Anläggning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5653599.

.

De som är på något sätt har med P. Sjögrens Anläggning är Sjögren, Lars Patrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P. Sjögrens Anläggning har 700614-XXXX som sitt organisationsnummer.