JUH Media

Skåne län

Information

JUH Media hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där JUH Media finns. I Hässleholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. JUH Media tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. JUH Media har funnits sedan och 2004-10-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JUH Media så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-83109.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

JUH Media har idag 710824-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JUH Media

Författere av texter til jaktlitteratur och tidningar, PR-konsultverksamhet för verksamheter i jaktresebranchen, handel med specialutrustnig och böcker.

I JUH Media så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högh, Jens Ulrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .