Thomas Olssons Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Thomas Olssons Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thomas Olssons Bygg är ett av dem. Statusen för Thomas Olssons Bygg är att Bolaget är aktivt.

Thomas Olssons Bygg är ett Enskild firma och skapades 1997-04-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thomas Olssons Bygg ska trivas.

Thomas Olssons Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbete, snickare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas Olssons Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Thomas Olssons Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Thomas Olssons Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-770141.

.

De som är på något sätt har med Thomas Olssons Bygg är Olsson, Nils Ola Thomas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Thomas Olssons Bygg har 730117-XXXX som sitt organisationsnummer.