Tommy Andersson Trä och Musik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Tommy Andersson Trä och Musik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tommy Andersson Trä och Musik är ett av dem. Statusen för Tommy Andersson Trä och Musik är att Bolaget är aktivt.

Tommy Andersson Trä och Musik är ett Enskild firma och skapades 2007-05-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tommy Andersson Trä och Musik ska trivas.

Tommy Andersson Trä och Musik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av möbler och snickerier efter kundens önskingar, samt att ge konserter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Andersson Trä och Musik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Tommy Andersson Trä och Musik och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Tommy Andersson Trä och Musik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-12093.

.

De som är på något sätt har med Tommy Andersson Trä och Musik är Andersson, Tommy Andreas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tommy Andersson Trä och Musik har 730319-XXXX som sitt organisationsnummer.