Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bostadhus i Vinslöv samt att i föreningen tillhöriga hus åt sina medlemmar eller vissa bland dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Hässleholm så är Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1949-12-05 så skapades Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

737000-0361 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 så går det att nå dem via telefon på 044-81428 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Valrossen nr 1 är Englund, Maria Caroline som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sara Magdalena som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Weckenberg, Elsa Berith Annika som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Evy Inga Lisa som är född 1922 och har titeln Suppleant, .