Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten

Skåne län

Information

Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten är ett företag som finns i Hässleholm. I Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Rolf Anders Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Leif Inge som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lena Ann-Christin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Mona Ingela som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Tord Ingvar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rutberg, Nils Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotSöderling, Eva Kristina Cecilia som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eivor Inga-Lill som är född 1948 och har titeln Suppleant, Augustsson, Siv Monica som är född 1956 och har titeln SuppleantCamitz, Göran Christer som är född 1960 och har titeln SuppleantJohannesson, Ulf Jörgen Mikael som är född 1964 och har titeln SuppleantMalmberg, Ulf Mikael som är född 1962 och har titeln SuppleantNilsson Berglund, Peter Bert Mikael som är född 1984 och har titeln SuppleantSvensson, Eva Ingegerd som är född 1954 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten på telefon 0451-385662.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggen Bostadsrättsförening Panflöjten har 737000-2680 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.