Tyringe Spikeri

Skåne län

Information

740722-XXXX är organisationsnummer för företaget Tyringe Spikeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tyringe Spikeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Tyringe Spikeri finns i.

Tyringe Spikeri har varit registrerat sedan 2006-07-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tyringe Spikeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Tyringe Spikeri är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Tyringe Spikeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tyringe Spikeri så kan ni göra det på telefon genom 0451-56632 eller genom brev på följande adress:

Bygg och snickeri-arbete, montering och färdigställning av modul-hus. Åtgärdning av besiktningsanmärkningar och fabriksfel. Transport av saknat materiel. Vid behov hjälpa andra bygg-lag vid personalbrist.

Det finns olika personer som har en koppling med Tyringe Spikeri och det är Persson, Michael Andreas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,