Golf för alla, Daniel Nilsson

Skåne län

Information

750703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Golf för alla, Daniel Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golf för alla, Daniel Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Golf för alla, Daniel Nilsson finns i.

Golf för alla, Daniel Nilsson har varit registrerat sedan 2003-05-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Golf för alla, Daniel Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Golf för alla, Daniel Nilsson är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Golf för alla, Daniel Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Golf för alla, Daniel Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0708-810169 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och tävlingsspel inom golf.

Det finns olika personer som har en koppling med Golf för alla, Daniel Nilsson och det är Nilsson, Daniel Lars Gustav som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,