Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening

Skåne län

Information

Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-05-06.

Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-26. Men sedan 2004-05-06 så har Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drivhusv. 16, 281 40, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2965294.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva caféverksamhet i Hembygdsparken Hässleholm.

Firmatecknare för Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening och det är följande personer, Bill, Karl Oskar Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Birkén, Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frennemark, Lars Tuve Marcus som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Bengt Håkan Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Parkkafét Hässleholm ekonomisk förening är 769610-8401.