Hemta Skåne ek. för.

Skåne län

Information

Hemta Skåne ek. för. är ett bolag som finns i Hässleholm. I Hemta Skåne ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fogelberg, Jan Martin Valentin som är född 1978 och har titeln Extern VD, Jönsson, Susanna Veronika som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Korneliusson, Carina Annelie som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Ingvar Joakim Lucas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Boo George Daniel som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hemta Skåne ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hemta Skåne ek. för. på telefon 0451-80221.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka för en upplysning till allmänheten inom områdena: barn, djur, hälsa och design genom en gemensam informationssida på internet där allmänheten kan hämta den information som den vill ha inom områdena. Föreningen skall dessutom sälja produkter i internetbutiker i de valda områdena: barn djur, design, hälsa, bostad, familj, reklam och reklamprodukter till företag. Dessa produkter är: Barn - kläder, leksaker och tillbehör Djur - djurforder, leksaker och tillbehör Design - heminredningsprodukter Hälsa - vitaminer, mineraler och blomsterdroppar Bostad - annonser inom bostad Familj - gratis ljudsida på internet Reklam - reklamannonser för företag på Internet Reklamprodukter - försäljning av reklamprodukter till företag.

Idag är Hemta Skåne ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Hemta Skåne ek. för. är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hemta Skåne ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-31 och Hemta Skåne ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hemta Skåne ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen. Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Hemta Skåne ek. för. har 769616-0964 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.