adamE LJUS el och ljusteknik

Skåne län

Information

adamE LJUS el och ljusteknik är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som adamE LJUS el och ljusteknik finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

adamE LJUS el och ljusteknik är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-01.

adamE LJUS el och ljusteknik som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-23. Men sedan 2004-04-01 så har adamE LJUS el och ljusteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på adamE LJUS el och ljusteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9820753.

Hässleholm arbetar för att företag som adamE LJUS el och ljusteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för adamE LJUS el och ljusteknik. Det finns flera företag i Skåne län.

Elinstallationer larm data tele, att planera och rita belysning både inomhus och utomhus, att använda belysning som inredning. Inriktning privatpersoner och företag. Projektera och sälja beslyning och elmateriel.

Firmatecknare för adamE LJUS el och ljusteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till adamE LJUS el och ljusteknik och det är följande personer, Ekholm, Carl Adam Theodor som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för adamE LJUS el och ljusteknik är 790115-XXXX.