Annie's Massage & Friskvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Annie's Massage & Friskvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Annie's Massage & Friskvård är ett av dem. Statusen för Annie's Massage & Friskvård är att Bolaget är aktivt.

Annie's Massage & Friskvård är ett Enskild firma och skapades 2004-04-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Annie's Massage & Friskvård ska trivas.

Annie's Massage & Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage och friskvårdsverksamhet gentemot privatpersoner, företag, föreningar och andra organisationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annie's Massage & Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01.

Idag är Annie's Massage & Friskvård och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Annie's Massage & Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-81992.

.

De som är på något sätt har med Annie's Massage & Friskvård är Gustavsson, Annie Maria Victoria som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annie's Massage & Friskvård har 790809-XXXX som sitt organisationsnummer.