Ola Nilsson Engineering

Skåne län

Information

870915-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ola Nilsson Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ola Nilsson Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Ola Nilsson Engineering finns i.

Ola Nilsson Engineering har varit registrerat sedan 2007-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ola Nilsson Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Ola Nilsson Engineering är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Ola Nilsson Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ola Nilsson Engineering så kan ni göra det på telefon genom 070-2580102 eller genom brev på följande adress:

Bedriva försäljning av motorsportsrelaterade tillbehör och delar. Även företagsevent och personlig coaching inom motorsport. Försäljning av lös egendom inom bilbranschen. Motorsports- evenemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Ola Nilsson Engineering och det är Nilsson, Hans Ola Mikael som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Hans Christer som är född 1955 och har titeln Prokurist,