Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag

Skåne län

Information

Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1980-11-17. Men sedan 1993-01-01 så har Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kålabergav. 205, 288 90, Vinslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-74040.

Hässleholm arbetar för att bolag som Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Trädgårdsodling

Firmatecknare för Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Andersson, Nils Frederik..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Nils Frederik som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Hansson, Marianne som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kålaberga Trädgårdsodling Handelsbolag är 916432-1631.