Handelsbolaget Einar & Anders Persson

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hässleholm och Handelsbolaget Einar & Anders Persson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Einar & Anders Persson är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Einar & Anders Persson är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Einar & Anders Persson är ett Handelsbolag och skapades 1982-01-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Einar & Anders Persson ska trivas.

I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lantbruksrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Einar & Anders Persson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Handelsbolaget Einar & Anders Persson och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Einar & Anders Persson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-32134.

; Firman tecknas av Persson, Nils Einar och Persson, Inger Marie ; var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Einar & Anders Persson är Persson, Inger Marie som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Persson, Nils Einar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Persson, Per Anders som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Einar & Anders Persson har 916432-6564 som sitt organisationsnummer.