Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Handelsbolag som heter Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1983-11-04 så har Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag varit registrerat. Idag är Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tullstorp 2520, 281 95, Vankiva. Vi ni istället prata med Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag så kan ni göra det på 0451-19070.

Musikinspeling av div. artister samt framöver även inspelning av musikviedeos och reklamginglar i viss mån även uthyrning av div. musikanläggningar. Konsulttjänster.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Lars Åke som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Flintvall, Nils Åke Per som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Tullstorps Musikstudio (TMS Recording) Handelsbolag har 916536-5512 som sitt organisationsnummer.