Tyringe Auktionskammare Handelsbolag

Skåne län

Information

Tyringe Auktionskammare Handelsbolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I Tyringe Auktionskammare Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson Larsson, Cia Ingvarsdotter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Nils Ingvar som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tyringe Auktionskammare Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tyringe Auktionskammare Handelsbolag på telefon .

Försäljning av auktionsgods

Idag är Tyringe Auktionskammare Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Tyringe Auktionskammare Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tyringe Auktionskammare Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Tyringe Auktionskammare Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tyringe Auktionskammare Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Nilsson, Nils Ingvar och Nilsson, Eva Cecilia Ingvarsdotter var för sig.

Tyringe Auktionskammare Handelsbolag har 916538-0008 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.