SaRo Produkter Handelsbolag

Skåne län

Information

Handel med rengörings- och hälsokostprodukter, byggmaterial, engångspallar och kläder. Legoarbete, företrädesvis montering och packetering av plastprodukter med aluminiumprofiler för form- plastindustrin.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SaRo Produkter Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Hässleholm så är SaRo Produkter Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1987-04-21 så skapades SaRo Produkter Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel SaRo Produkter Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

SaRo Produkter Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

916751-0248 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är SaRo Produkter Handelsbolag och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SaRo Produkter Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0451-81345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom SaRo Produkter Handelsbolag är Sanderberg, Sven Gösta Ronald som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Åkerkvist Sanderberg, Maria Susanne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .