Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag

Skåne län

Information

Tjänster inom administration, redovisning och data samt för- säljning inom data

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Hässleholm så är Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1989-02-09 så skapades Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

916752-0379 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 044-82190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bejagårdens Redovisning och Administrativa tjänster Handelsbolag är Andersson, Ingrid Elisabeth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Kjell Erik som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .