Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag

Skåne län

Information

Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Abborrv. 27, 281 35, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-60268.

Hässleholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag har idag 916753-3273 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag

Försäljning och service av pumputrustningar

I Flemmings Högtrycksservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansen, Flemming Nedergaard som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Hansen, Gerd Sonja Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .