Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling

Skåne län

Information

Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-01-08. Men sedan 1992-01-01 så har Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vankiva 8396, 281 95, Vankiva. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3619305.

Hässleholm arbetar för att företag som Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling. Det finns flera företag i Skåne län.

Handel med djur

Firmatecknare för Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling och det är följande personer, Persson, Mats Ingemar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Torstensson, Ingrid Suzanne som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Mats Perssons Liv o slaktdjursförmedling är 916753-5344.