PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Handelsbolag som heter PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-01-29 så har PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Turmalinstigen 12, 282 32, Tyringe. Vi ni istället prata med PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bokförings- och kontorsservice samt internationell varuförmedling

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Kerstin Susanne som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sten Erik Anders som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

PESE FÖRETAGSSERVICE Handelsbolag har 916753-5567 som sitt organisationsnummer.