Stall Exotic Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-9015 är organisationsnummer för verksamheten Stall Exotic Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Exotic Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hässleholm som är den kommunen som Stall Exotic Handelsbolag finns i.

Stall Exotic Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-11-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Exotic Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stall Exotic Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Stall Exotic Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Berner, Ove Allan

Vill ni komma i kontakt med Stall Exotic Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Industrig. 2, 280 10, Sösdala

travverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Exotic Handelsbolag och det är Berner, Dan Tonny Roger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Berner, Ove Allan som är född 1943 och har titeln Bolagsman,