Släktgården Smörby Handelsbolag

Skåne län

Information

916754-0203 är organisationsnummer för bolaget Släktgården Smörby Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Släktgården Smörby Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hässleholm som är den kommunen som Släktgården Smörby Handelsbolag finns i.

Släktgården Smörby Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-03-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Släktgården Smörby Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Släktgården Smörby Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Släktgården Smörby Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Släktgården Smörby Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-261511 eller genom brev på följande adress:
Smörby, 280 23, Hästveda

Jord- och skogsbruk

Det finns olika personer som har en koppling med Släktgården Smörby Handelsbolag och det är Britse, Karin Irene som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Hagström, Enit Ann-Mari som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Linderoth, Rut Gunni som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Östenson, Linnéa Inga-Brita som är född 1939 och har titeln Bolagsman,