Enviro Care Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hässleholm och Enviro Care Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Enviro Care Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Enviro Care Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Enviro Care Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-05-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Enviro Care Handelsbolag ska trivas.

Enviro Care Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med miljöprodukter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enviro Care Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Enviro Care Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Enviro Care Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-387814.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Enviro Care Handelsbolag är Karlsson, Dan Ove som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wester, Seppo Kalevi som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Enviro Care Handelsbolag har 916754-1144 som sitt organisationsnummer.