Br. Söderquist Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hässleholm och Br. Söderquist Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Br. Söderquist Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Br. Söderquist Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Br. Söderquist Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-06-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Br. Söderquist Handelsbolag ska trivas.

Br. Söderquist Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Agentur inom möbelbranschen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Br. Söderquist Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Br. Söderquist Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Br. Söderquist Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-34095.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Br. Söderquist Handelsbolag är Söderquist, Dan Magnus som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Söderquist, Per Jonas som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Br. Söderquist Handelsbolag har 916754-1318 som sitt organisationsnummer.