LK Antik o Kuriosa Handelsbolag

Skåne län

Information

LK Antik o Kuriosa Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som LK Antik o Kuriosa Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LK Antik o Kuriosa Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-07-20. Men sedan 1993-01-01 så har LK Antik o Kuriosa Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vinbergs v. 6, 282 92, Västra Torup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LK Antik o Kuriosa Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8375206.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som LK Antik o Kuriosa Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LK Antik o Kuriosa Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Handel med antikviteter och kuriosa

Firmatecknare för LK Antik o Kuriosa Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LK Antik o Kuriosa Handelsbolag och det är följande personer, Jönsson, Lotta Ingrid Marie som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Vilhelmsson, Frans Kaj Hugo som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Vilhelmsson, Kjell Åke Valdemar som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LK Antik o Kuriosa Handelsbolag är 916754-1607.