Hjortaröds Viltpark Handelsbolag

Skåne län

Information

Hjortaröds Viltpark Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Hjortaröds Viltpark Handelsbolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hjortaröds Viltpark Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Hjortaröds Viltpark Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Hjortaröds Viltpark Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hjortaröds Viltpark Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortaröd, 282 91, Tyringe men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-53332.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Hjortaröds Viltpark Handelsbolag har idag 969608-3691 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hjortaröds Viltpark Handelsbolag

Hjortuppfödning. Tillverkning av hanteringsutrustning till hjort. Lantpub med inriktning på vilt. Gårdsbutik med kaffestuga. Festarrangör.

I Hjortaröds Viltpark Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristensson, Anna Karin som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Kristensson, Bengt Erik som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .