S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag

Skåne län

Information

S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnsson, Michael Willner som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Emil Philip Kristoffer som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag på telefon 0451-43079.

Handel med bil och tävlingstillbehör. Handel med begagnade bilar. Bedriva tävlingsverksamhet inom motorsport. Utveckling och framtagning av tävlingstillbehör inom motorsport. PR och konsultupp drag inom verksamheten motorsport.

Idag är S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

S.R.T. Sponsorgrupp Handelsbolag har 969619-1817 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.