Skånska Kulturfasader Handelsbolag

Skåne län

Information

969642-2287 är organisationsnummer för verksamheten Skånska Kulturfasader Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånska Kulturfasader Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hässleholm som är den kommunen som Skånska Kulturfasader Handelsbolag finns i.

Skånska Kulturfasader Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-09-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånska Kulturfasader Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Skånska Kulturfasader Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Skånska Kulturfasader Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Lars Lindborg.

Vill ni komma i kontakt med Skånska Kulturfasader Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3462377 eller genom brev på följande adress:
Byaliden 20, 282 94, Hörja

Byggnads- och renoveringsarbeten samt konsultverksamhet i samband med detta. Uppfödning, träning och tävlingsverksamhet med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånska Kulturfasader Handelsbolag och det är Lindborg, Lars Ingemar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Ulf Peter Lennart som är född 1967 och har titeln Bolagsman,