D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag

Skåne län

Information

D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag är ett företag som finns i Hässleholm. I D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Helgesson, David som är född 1973 och har titeln Komplementär, Harris Helgesson, Li Ann som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag på telefon 070-8105855.

Konsultverksamhet och handel inom kemi, sanitet, byggteknik, dataprogram, datanätverk, intranet och internet, affärsjuridik samt personaluthyrning.

Idag är D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-01 och D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

D Helgesson Business Consulting Kommanditbolag har 969669-7854 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.