Städfirman i Hässleholm Handelsbolag

Skåne län

Information

Städfirman i Hässleholm Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Städfirman i Hässleholm Handelsbolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Städfirman i Hässleholm Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Städfirman i Hässleholm Handelsbolag har haft sedan 2000-12-14. Städfirman i Hässleholm Handelsbolag har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Städfirman i Hässleholm Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyckelv. 21, 281 51, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-85781.

Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Städfirman i Hässleholm Handelsbolag har idag 969674-0894 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Städfirman i Hässleholm Handelsbolag

Städfirma.

I Städfirman i Hässleholm Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Latifi, Besim som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Latifi, Hurije som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .