El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag

Skåne län

Information

El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-16.

El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-12-06. Men sedan 2001-01-16 så har El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 20, 280 10, Sösdala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-60971.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Elmontering, styr och reglersystem. Reparation av maskinanläggningar och elsystem.

Firmatecknare för El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag och det är följande personer, Hecktor, Gert Roland Jimmy som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Hecktor, Hans Erik Roland som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för El & Maskin Service i Sösdala Handelsbolag är 969674-2130.