Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag

Skåne län

Information

Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag är ett bolag som finns i Hässleholm. I Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hägglund, Jonas Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Majoros, Robert Laszlo som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag på telefon 044-209110.

Spelombud, försäljning av tidningar, tobak och konfektyr samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-15 och Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Spelbutiken i Kristianstad Handelsbolag har 969676-1890 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.