I M A Häst & Smide Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hässleholm och I M A Häst & Smide Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och I M A Häst & Smide Handelsbolag är ett av dem. Statusen för I M A Häst & Smide Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

I M A Häst & Smide Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som I M A Häst & Smide Handelsbolag ska trivas.

I M A Häst & Smide Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hästavel och smidesverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I M A Häst & Smide Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21.

Idag är I M A Häst & Smide Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med I M A Häst & Smide Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-18190.

Firman tecknas av Invar Bertilsson och Malin Levin var för sig..

De som är på något sätt har med I M A Häst & Smide Handelsbolag är Bertilsson, Karl Ingvar som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Levin, Malin Erica som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

I M A Häst & Smide Handelsbolag har 969688-6028 som sitt organisationsnummer.